+387 30 519 300 info@gs-tmt.com

You Drive.
Your Business.

EVO je novo električno dostavno vozilo koje je osmislio, razvio i proizveo GS TMT zajedno s vanjskim suradnicima i dobavljačima.

 

Pojedinosti

U doba sve veće ekspanzije i korištenja elektromotornog pogona u prometu, EVO je novi “igrač” na tržištu čija je serijska proizvodnja predviđena za 2024. godinu, glavni naglasak bit će na njemačkom tržištu, ali namjera je biti zastupljeniji i u regiji.

Karakteristike vozila

Pogon je u potpunosti napajan električnom energijom, a motori ga pokreću preko dva baterijska modula (Li-Ion). Jednim punjenjem oba baterijska modula omogućuju domet do 100 kilometara, a na zahtjev kupca moguća je ugradnja dodatnog modula. Vozilo se puni unutar 5 sati korištenjem integriranog punjača ili unutar 45 minuta na stanici za punjenje. Kao dodatni način punjenja baterija ugrađen je solarni panel. Maksimalna brzina je 45 km/h, maksimalna nosivost do 300 kg. Zapremina transportnog dijela je oko 1700 litara, ima ugrađenu policu za lakše razvrstavanje i transport robe, a prostor je organiziran tako da u njega stane jedna standardizirana euro paleta, ili sličan glomazni teret poput  stroja za pranje rublja, dijelova namještaja i sl. Zahvaljujući otvorenom dizajnu i dimenzijama (uži je od jednog metra) odlična je opcija za navigaciju u izrazito prometnim i zakrčenim okruženjima, praktično rješenje za gradski i srednje dugi promet rute