+387 30 519 300 info@gs-tmt.com

DIJELOVI ZA TRANSPORTNA VOZILA

GS – TMT u BiH ima desetljeća iskustva u proizvodnji strojnih elemenata po narudžbi, kao i kompletnih strojeva i komponenti u automobilskoj industriji.

Vaša ideja –
Naša realizacija

Iako imamo nekoliko klijenata, ističemo da radimo s Liebherrom, svjetskim gigantom kada su u pitanju građevinske mašine. Kako se to dogodilo?

Kao što svi znamo, svaki plan ili akcija koja je dugoročna zahtijeva planiranje i preciznost. To je ono što možemo isporučiti. Svi naši projekti i narudžbe su kvalitetni i na vrijeme, imamo sposoban i stručan tim koji je uvijek spreman za postavljeni zadatak.

Jednako je važna inicijativa naše tvrtke da uvijek gledamo unaprijed i pomno pratimo tehnološka otkrića. Započeli smo proizvodnju vlastitog električnog dostavnog vozila (EVO), u osnovi integrirajući našu glavnu funkciju rafiniranja metala s novim idejama i trendovima koji danas dominiraju svijetom.

Uz sve veću vjeru u naš način poslovanja i naše zaposlenike, planiramo još više rasti i razvijati se.

Prednosti partnerstva s GS TMT

Konkurentna cijena
Kvaliteta

Zbog poštivanja strogih kriterija kvalitete, kao i rokova isporuke, kupci su nas ocijenili kao dobavljač A. Taj smo status postigli višegodišnjim ulaganjem u razvoj našeg najvrjednijeg resursa – naših zaposlenika, izgradnjom novih kapaciteta, uvođenjem potrebnih standarda, nabavom suvremene opreme te kontinuiranim praćenjem kretanja i zahtjeva tržišta.

Brza dostava

Brza dostava maksimalno 2 radna dana na području cijele Europe. Točno na vrijeme isporuke preko 90 %.

Koncepti po mjeri

Vaš zahtjev za našu ponudu je 5 radnih dana.

Sveobuhvatno znanje i iskustvo

Izgradimo nešto zajedno