+387 30 519 300 info@gs-tmt.com

O NAMA

Tvrtka GS-TMT privatizirana je u listopadu 2004. godine na temeljima proizvodnog pogona za Remont strojeva u Slimenima, Travnik, bivšeg velikog poslovnog sustava Bratstvo, Novi Travnik. Bratstvo je bilo jedan od vodećih brendova u strojnoj industriji na području bivše Jugoslavije. Nastavljajući višestoljetnu tradiciju obrade metala u srednjoj Bosni, mi u GS-TMT primjenjujemo visoke standarde u proizvodnji strojnih dijelova.
Obrada čelika zahtijeva visoku preciznost, izuzetno stručan kadar i stalni nadzor, uključujući i ljubav prema ovom zanimanju. Proizvodimo dijelove visokosofisticirane opreme za proizvodnju za europske, posebice njemačke proizvođače, na najsuvremenijim strojevima za obradu metala.

Naša proizvodnja se sastoji od sljedećih procesa: pjeskarenje, rezanje, zavarivanje, strojna obrada, montaža, zaštita od korozije i osiguranje kvalitete proizvoda, pakovanje za isporuku, a cijeli proces se kontrolira preko ERP sustava SAP.
Uz pomoć vodećeg svjetskog proizvođača informacijskih sustava svi procesi unutar pogona su međusobno povezani. SAP nam omogućuje transparentno i pouzdano upravljanje poslovnim procesima i resursima čime se značajno smanjuju rizici poslovanja.

Uvijek spremni za razvoj

Od privatizacije 2004. godine, sa 52 zaposlena i 400.000 € godišnjeg prihoda i 5% izvoza, tvrtka danas, 2023. godine, ostvaruje prihod veći od 32 milijuna €, s udjelom izvoza od 99%.

GS-TMT je u većinskom vlasništvu obiteljske tvrtke Global Sourcing GmbH iz Regensburga, Savezna Republika Njemačka.

Kao jedna od vodećih kompanija u strojarstvu na području Bosne i Hercgovine, GS-TMT značajno doprinosi poboljšanju kvalitete života, vlastitih zaposlenika, ali i ostalih stanovnika grada Travnika, ali i cijelog Srednjobosanskog kantona, kroz svoje poslovanje, ali i kroz aktivno sudjelovanje u javnom, kulturnom, obrazovnom i gospodarskom životu.

Tvrtka GS-TMT smještena je na površini od 66.000 m2 koja obuhvaća pogone ukupne površine 14.800 m2, podijeljene u tri proizvodne hale, projektantski i upravni dio.

Uprava tvrke

Snježana Köpruner

Dobavljač A

Zbog poštivanja strogih kriterija kvalitete, kao i rokova isporuke, kupci su nas ocijenili kao dobavljač A. Taj smo status postigli višegodišnjim ulaganjem u razvoj našeg najvrjednijeg resursa – naših zaposlenika, izgradnjom novih kapaciteta, uvođenjem potrebnih standarda, nabavom suvremene opreme te kontinuiranim praćenjem kretanja i zahtjeva tržišta.

Od 1952

Naši stručnjaci, predvođeni menadžmentom tvrtke, pokušavaju ostvariti zacrtane ciljeve, koji se u nekim slučajevima čine nemogućim u našim srednjobosanskim uvjetima, ali na kraju ipak uspijevaju. Sve to postižemo zahvaljujući lojalnim i stručnim zaposlenicima na svim razinama. Velikim angažmanom naših radnika, te ulaganjem u najnovija tehnološka rješenja, postigli smo visoku kotaciju na europskom tržištu strojnih dijelova.

Tvrtka GS-TMT posebnu pozornost posvećuje zaštiti na radu naših zaposlenika, kao i razvoju programa stalne edukacije. Implementirali smo standard zaštite na radu ISO 45001 te svakodnevno radimo na podizanju svijesti zaposlenika u smislu povećanja stupnja zaštite na radu, zdravlja i okoliša.

%

Izvozno orijentirana proizvodnja

%

Novi proizvodi godišnje

%

Vlastita proizvodnja

PITANJA?

Rado ćemo na njih odgovoriti?

Kada je osnovan GS TMT?

GS TMT je započeo s radom 2004. godine nakon što ga je kupio Global Sourcing GmbH iz Regensburga, Savezna Republika Njemačka.

Koliko imamo zaposlenih?

Blizu 600  visokokvalificiranih i obučenih radnika, ekonomista i inženjera.

Koje vrste usluga nudimo?

Sve vrste usluga obrade metala, počevši od rezanja, strojne obrade, zavarivanja, toplinske obrade i lakiranja.

Kako do nas?

Pošaljite nam e-poruku na: info@gs-tmt.com

Naša adresa je Slimena bb, 72270 Travnik, Bosna i Hercegovina. Možete doći u posjet od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00.

Koliko sadašnjih partnera imamo?

Sedam strateških do dvadeset redovnih partnera

Kako dobiti ponudu za svoj proizvod?

Pošaljite nam e-mail na našoj kontakt stranici ili nas nazovite svaki dan od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati. Naše će osoblje rado obraditi Vaš zahtjev.