+387 30 519 300 info@gs-tmt.com

Energetska učinkovitost

Kako tvrtke mogu smanjiti emisije CO2 i postići klimatsku neutralnost?

Jedan od najvećih problema s kojima se čovječanstvo suočava na globalnoj razini su problemi našeg okoliša, klime i razni ekološki problemi.

Stoga sunčevu energiju oko nas koristimo pomoću solarnih panela, čime pridonosimo smanjenju onečišćenja.

Postavljanje solarne elektrane snage 300 kW za vlastite potrebe u svrhu postizanja ušteda i smanjenja CO2. Zamjena primarnog energenta ugljena s nižom emisijom CO2.

Izgradnja fotonaponske elektrane. Kontinuirano razvijamo nove metode za smanjenje CO2, jedan primjer je korištenje otpadne topline pomoću izmjenjivača topline.

Vaše prednosti s nama kao partnerom

– Sve iz jednog izvora zahvaljujući našoj sveobuhvatnoj tehničkoj, energetskoj i uslužnoj kompetenciji
– Holistički pristup
– Dokazana stručnost iz projekata energetske učinkovitosti diljem zemlje
– Zajamčene uštede uz naše inovativne modele ugovaranja

OSOBINE

Energetska učinkovitost kao ključ energetske tranzicije

Znamo: prvi korak prema energetskoj učinkovitosti uvijek je najteži. Pa ipak, svaka tvrtka mora poduzeti ovaj korak – jer je povećanje energetske učinkovitosti ključni preduvjet za uspjeh energetske tranzicije. Temeljno načelo je očito: Energija koju ne koristite ne mora se generirati niti nadoknaditi. Zato mi u GS TMT godinama vjerujemo: Ušteđena energija je najbolja energija.

Energetska učinkovitost vodi do novih mogućnosti

Naš tim stručnjaka rado će vas savjetovati o odgovarajućim opcijama i podržati vas u organizaciji, od prijave za financiranje do potvrde potpore. To vam omogućuje da se koncentrirate na svoju osnovnu djelatnost, jamčite uštedu CO2 i smanjite svoje troškove – tako da možete optimalno pozicionirati svoju tvrtku u smislu energetske učinkovitosti i klimatske neutralnosti.